Wednesday, February 2, 2011

Veider ja kummaline vol 1


1. Rongis on eraldi vagunid meestele ja naistele. Üks segavagun on ka ja selle seinale on kleebitud suur juhis, mis keelab prahi loopimise, loomade kaasavõtmise, söömise-joomise ning SUUDLEMISE :)
2. Vasakpoolne liiklus- ja mitte ainult autodel vaid eskalaatoritel, rongidel.
3. Liiklus üldiselt- kui fooris on jalakäijatele punane, siis see ei tähenda midagi:) Jalakäijad on täiesti kontrollimatud ja seavad oma sammud kuhuiganes millaliganes.
Ja tundub, et ka rongid valivad siin ise suvaliselt sõiduradasid- vähemalt meile teatati 2 minutit enne rongi saabumist, et ta tuleb teisele perroonile, kuhu siis kõik jooksu pistsid :)
4. Vürtsikas toit on ok hiinlastele ja eestlastele, jaapanlased ning vietnamlased leiavad selle too spicy olevat....



Valmistoit muideks, on siin odav. Vähemalt nendes kohtades, kus ma käinud olen. Pole siis ime, et aasiast pärit noored süüa teha ei oska- selle 1 EUR ikka leiab, et endale suur taldrikutäis riisi, juurikaid ja liha organiseerida.
5. Sotsiaalsed töökohad- Tallinn peaks siia oma esindajatega õppereisile tulema- igale nurgale on keegi ametisse pandud- korravalvurid, uksehoidjad, koristajad, piletimüüjad ( pileteid tuleb kogu aeg osta kui sa vähegi kuhugi ühistranspordia liikuda tahad. Keegi peaks siin toimivat kuukaardi süsteemi tutvustama) jne .



No comments:

Post a Comment