Sunday, February 20, 2011

vaata ja imesta vol 4


....Ma ei ole mitte üheski riigis näinud nii sagedast riigilipu kasutamist kui siin- iga maja, selle ees olev bussipeatus, milles peatuv buss ning isegi meie söökla hakklihamasin on ehitud Malaisia lipuga! :) Oma kohaliku automargi logo võrdub loomulikult ka lipul kujutatuga! Mis võiks olla veel parem reklaam riigile kui ülitugevalt rõhutatud isamaalisus?

...Kuala Lumpur juhib maailma edetabelit pikselöögist surma saanute arvu osas. Arvestades äikesetormide sagedust ( keskmiselt 1 päevas), siis pole siin midagi imestada.

...on täiesti normaalne, et ööhakul jooksevad metssead su nina ees üle tee.

...esimene tänavalt leitud kingapaar jättis mu külmaks. Teine tekitas küsimusi. Aga kolmas paar?!?! Kindlasti on sel seos moslemiusu ning palvetamisega. Arusaamatuks jääb siiski, kuidas inimene ei märka teekonda jätkates kingade puudumist....

...kuidas on võimalik midagi teha kui keegi kellast kinni ei pea? 30 minutit hilinemist on automaatselt igale poole sisse arvestatud (muideks, ka bussigraafikusse :P).

....mitte üheski söögikohas pole võimalik saada nuga. Hoolimata tõsiasjast, et su nina all on keskmise suurusega seafilee. Ikka lusikas ja kahvel või pulgad... lahendus peaks olema ilmselt oma isiklik taskunuga!

...inimeste heatahtlikkus ja ausus. Avalikes kohtades on kasti sees veepudelid ning krõpusd, kõrval karbike, kuhu saad 1 ringgiti tasuks sisse panna. Ja see toimib!!!! Keegi ei varasta ei snäkke ega raha:) Imeline maailm!
Samamoodi jäetakse oma kingad ja vihmavarjud koridori ukse taha- isegi ahvid ei vii neid asju ära :)

...kaubanduskeskustes on võimalik hindade üle kaubelda! Kuna ma ise olen selles täiesti kohutav, siis üritan alati mõne kohaliku endaga kaasa sebida, kui millegi vähe suurema ja kallima ostmisega tegu. Õppida tuleb ikka ju parimatelt ;)



No comments:

Post a Comment