Friday, February 4, 2011

Esimene ahv...





...on ka tänaseks nähtud. Jeee!
Küll õnneks mitte situatsioonis minu toas ja asju soramas, vaid laisalt mööda campust ringi patseerimas. Pidin selle pärdiku kohe pildile ka püüdma :)

Ma elan Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) linnakus. UKM on rajatud 1970.aastal ning koosneb 12 teaduskonnast lisaks tegutseb siin veel ka 14 uurimiskeskust (ilmselt siit tulevad kohalikud telereklaamid stiilis: sõltumatu Malaisia uuringukeskuse testid tõestasid, et....).
Nagu arvata võib, on selles 35 km Kuala Lumpuri südalinnast asuvas ning pea 1100 hektaril laiuval campuses absoluutselt kõik eluks vajalik- alates ühikatest, õppehoonetest ja raamatukogudest, lõpetades poodide, postkontorite ning jalkaväljakute- kossuplatsidega. Ühes otsas on isegi golfi green, kus õppurid usinalt õhtuti palle taovad. Kuna see ala on nii suur, siis on siin loomulikult oma bussiliinid juhuks, kui sul ei ole oma motorollerit või pead matka punktist A punkti B selles kuumuses liiga koormavaks.
Tegelikult meenutab kogu see ala pigem botaanikaaeda- igasuguseid erinevaid fotosünteesijaid on siin lihtsalt tohututes kogustes!!! Just seetõttu on siin ka need kurikuulsad ahvid, kes siis ronivad mööda majseinu lootuses leida mõni paokil uks-aken, mille taga võiks olla siis midagi söödavat. Kui nad minu tuppa satuksid, siis oleks neil küll pidu ja pillerkaar koos rohke alkoholiga :)

Ja lõppu veel kummaliste tähelepanekute rubriik:

6. Kassidel on ainult pool saba ning kõik koerad on emased!
7. Kõik nõud on plastmassist- klaasi ja portselani siin lihtsalt ei eksisteeri. Ja seda olenemata linnast või restorani hinnaklassist. Tipp-restoranidesse pole ma veel muidgi jõudnud :)
8. kohalikud on täielikud mobiilisõltlased- kõigil on 1-2 telefoni, üks vingem kui teine ja kogu aeg näpud käivad ning pilk ekraanil....ühistranspordis on seda kõike päris naljakas jälgida :)








No comments:

Post a Comment