Tuesday, February 8, 2011

Vaata ja imesta vol 3

Iga rongisõit on elamus omaette- muudkui vaata ja imesta! Vähegi loogiliselt mõtlev inimene peaks aru saama, et kui sa ei lase teisi rongist välja, siis ei mahu ise sisse ning samal ajal rongi sisenemine ja väljumine ei ole eriti tõhus! Malaisias sellele ei mõelda vaid tegutsetakse toore jõuga :)
On täiesti normaalne, et inimesed ei saa ei maha ega peale, sest ukse juures käib lihtsalt tohutu sagimine ja nö peaga vastu seine jooksmine. Egas midagi- tuleb järgmises peatuses uuesti õnne katsuda!

Kohvikus põrnitsetakse endiselt altkulmu, kui soovime KUUMA kohvi või teed- nemad paneks sinna ikka jääkuubikuid sisse või siis annaks sellise välisõhuga sarnase ehk 30-kraadise joogi.

Jaapani-Vietnami pildistamisstiil. Esiteks: piltidel peab alati ILUS olema- võimalust, et teeks mingi totaka näo või võtaks klassikalisest istumisest- seismisest erineva poosi, praktiliselt pole. See-eest tuleb sõrmedega moodustada kas victory või ok- märk. Minu süüdimatu küsimuse peale, et mis teema nende sõrmemärkidega on, vastati et niisama on ju igav seista ja mingi poos tuleks võtta :) Niisiis Colette ja Gohaga tegeleme igapäevaselt nende harimisga, näidates ette palju praktilisi harjutusi, aga eilseks polnud Fiona veel õppust võtnud :)

Hiina, jaapani, malai jms nimed- üldjuhul on mul nimede ja nägude peale väga hea mälu.
Visuaalne pool on õnneks säilinud, aga hallid ajurakud keelduvad vastu võtmast selliseid nimesid nagu- Joon Hao, Swee Chin, Wei Lin, Chew Wei jne. Ok, tegelikult on need nimed, mida ma SUUDAN mäletada. Ükspäeva tegelesin seoste loomise ning inimestele oma nimede andmisega. Aga oh õudust- järgmisel päeval olid neil teised riided seljas nii, et kogu süsteem kukkus kokku. Välismaalasega ei ole üldse ilus nii käituda!

Bassein! Ja loomulikult ei tohi naised seal ujuda- no välja arvatud need euroopa omad, sest neid ei takista miski. Isiklikult arvan, et varsti basseini külastatavus varajastel hommikutundidel suureneb, kui levib jutt sellest, kuidas 4 tsikki seal ujumas käivad. Mulje on küll, et basseinivalvur kutsus raadiosaatjaga sõbrad kokku, sest ühest hetkest olid basseiniäärsed plasttoolid täitunud meesoo esindajatega :)

Kuna mul õnnestus AIESECi kontorist postreid ja kell näpata, siis minu eriti ilmetu sein on nüüd tükk maad nägusam ja maailma sotsiaalseid valupunkte kajastav ehk selline:

No comments:

Post a Comment