Tuesday, March 29, 2011

Rahulik laupäev...

Rohkem aega eestlasele! on minu viimase nädala hüüdlause. Laupäevaks planeerisin Cristoga linnatuuri, mille lõpetuseks pidin Siimu-Cristo-Nele residentsis kooki küpstama ning ühiselt panustama Eestist kaasavõetud alkoholi hävitamisesse. Eestlasi on muideks siin, KL-is, elamas Siimude andmebaasi kohaselt 12.

Kuigi Cristo on KL-is olnud alla kuu, on ta siin liiga tuntud! Vähemalt AIESECi praktikantide seas, kes kogunesid juhuslikult samas kohas, kuhu meie oma kohtumise olime kokku leppinud. Tegelikkuses tähendas see aga seda, et meid kaasati Amazing Race sarnasesse mängu, kus tuli üle linna üles leida erinevaid punkte, lahendada ülesandeid ning seda kõike etteantud aja piires.

Niipalju siis minu rahulikust linnatuurist, mis üllatuslikult

asendus 4- liikmelise tiimiga ( 2x eestlane+ kanadalane+ poolatar) purskaevust müntide väljaõngitsemise ning kohalike meeste veenmises, et palun katsuge seda tüdrukut ( nimelt oli vaja tiimiliiget kätel kanda 4 kohaliku poolt)! Tegelikult oli päris lõbus ning minu eesmärk, laupäev koos Cristoga veeta, sai täidetud.

' Pildil meie esimene ülesanne- leida Hiina mees kandmas seksikat roosat särki ja teha koos pilti!


Laupäeval oli muideks kell 20.30-21.30 Maa tund (Earth Hour)- üleskutse lülitada kogu maailmas üheks tunniks tuled välja. Loomulikult võtsime selle oma plaanidesse! Aga et päris pilkane pimedus ei oleks, tuli minna poodi küünlajahile. Põhjamaades on küünlaid kõik kohad, olenemata aastaajast, täis. Siin küsis supermarktei poemüüja kavalalt, et kas ma tahan suuri või väikseid küünlaid- no suuri ikka! Ja mind juhatati kõige tavalisemate valgete küünlapulkade juurde. Valikust ei olnud seal juttugi- kui mitte arvesse võtta valikut lausa 6 paki vahel! Muideks, need väiksed küünlad olid tordiküünlad :)

Nii mööduski meie koogisöömine väga romantiliselt küünlavalgel koos naabrimehe, herr Säinas'ga! Klassikaline eestlaste chit-chat, lisaks proovisime leiutada ka Marko-Birgoti pealtselt ilmavalgust nägevale maimukesele nimesid. Siim lubas kokkuvõtte ka asjaosalistele saata.

Kaua sa ikka laupäeva õhtul koduseinte vahel oled, kui tead, et kusagil on PIDU....ehk siis suundusimegi seda otsima. OK, kõik teised teadsid täpselt kuhu minna, lihtsalt minule oli see esimene kord KL-is välja minna.

Koht iseenesest oli mingi väike pubi, kuhu oli kokku kogunenud rahvusvaheline seltskond. Kindlasti oli mõni päris kohalik ka, aga neid mul ei õnnestunud tuvastada. Nägin ära ka oma tutvusringkonda kuuluva eestlanna, Elina, kes töötab Siimudega samas firmas juba aasta jagu ning ei plaani lähiajal Eestisse naaseda.

Kuna kõik ööklubid-pubid suletakse endiselt kell 03.00, siis liikusime mõne aja järgmisesse kohta, mis meenutas natuke enam ööklubi. Nimeks "21". See pidavat nüüd see kõige parem lihaturg olema- et kus vaata, imesta, vali sobiv välja ja lahkuge koos!

Siimudel on siin muideks üks väga vahva austaja- imetilluke hindu, kes ilmub alati nagu nõieväel maa alt välja ning on põhimõtteliselt nõus kõike tegema nende tähelepanu võitmiseks. Näiteks organiseerima tüdrukute telefoninumbreid:) Aga ma usun, et tema võimekus on märksa suurem tegelikult!



No comments:

Post a Comment